Climatizare Auto – Laborator Mobil

Se intampla de multe ori sa ne confruntam cu un aer neplacut in masina. Mirosul neplacut din masina poate avea diverse cauze si nu identificara acestora este problematica ci mai degraba eliminarea completa a acestora. Cauzele mirosurilor neplacute din masina pot fi:

 • Contaminantii si bacteriile din instalatia de aer conditionat
 • Alte surse cum ar fi: mirosul de tutun, cel provenit de la animalele de companie, cel de mancare si bautura varsate in masina, cel de benzina si fum, etc.

Daca sursa este instalatia de aer conditionat eliminarea mirosului se poate face prin tratament cu ultrasunete, in cazul celorlalte surse se poate aplica eficient tratamentul cu ozon. Un miros neplacut nu este doar dezagreabil , poate fi si periculos pentru sanatatea ta!

Tratamentul ultrasonic- este un procedeu de curatare-dezinfectie

Fie ca este vorba de spatiul din autovehicul sau  spatiul din birou, sistemele de aer conditionat asigura comfort termic pe toata perioada anului. Nu toata lumea stie, insa, ca acestea pot crea si probleme de sanatate daca nu sunt intretinute corespunzator. Fluctuatiile de temperatura la suprafata evaporatorului si la canalele de ventilatie pot duce la acumularea de umiditate, ceea ce creeaza un mediu propice dezvoltarii bacteriilor, mucegaiurilor si altor microorganisme. Prezenta acestor musafiri nepoftiti se vor simtii sub forma unor mirosuri neplacute de umezeala. Calatorind cu aerul conditionat pornit, microorganismele se vor raspandi in cabina autovehiculului. Persoanele sensibile, in special copii pot avea reactii alergice cum ar fi tuse, stranut si ochi inlacrimati. Acest lucru nu se va intampla in cazul utilizarii frecvente a pulverizatorului cu ultrasunete Refresh-o-mat care va preveni aparitia acestor necazuri.

Umplut cu solutie de curatare AirCon Refresh air , aparatul elimina microorganismele daunatoare si previne cu eficienta problemele de sanatate.

 •  Ideal ptr curatarea si intretinerea sistemului de aer conditionat.
 •  Elimina mucegaiurile, bacteriile si alte microorganisme daunatoare din evaporator, traseele de  ventilatie si canalele de scurgere ale condensului. 
 • Previne aparitia mirosurilor neplacute. 

 Cum functioneaza?

Substanta activa dizolvata pentru respectiva aplicatie ( curatare sau indepartare miros) este incarcata in unitatea pulverizatorului. Celula cu oscilatie ultrasonica a Refresh-o-mat transforma lichidul intr-o ceata ultrafina cu picaturi mai mici de 5 μm. Ventilatorul incorporat imprastie spray-ul proaspat printr-un tub flexibil in compartimentul pasagerilor si prin sistemul de ventilatie al autovehiculului.

Acest tratament :

 •  Omoara in proportie de 99.9% bacteriile
 •  Omoara mucegaiurile si ciupercile cauzatoare de miros
 •  Indeparteaza petele de mucegai si ciuperci – Nu lasa reziduuri
 •  Este biodegradabil, nu contine acizi tari
 Pentru programari  completati FORMULAR ON-LINE sau telefonati la GSM : 0721.908455
 

Contact

 • Programari si informatii suplimentare
 • GSM : 0721.908455 Non Stop
 • sau Completati formularul de Contact